Tarieven

Hieronder treft u alle tarieven van onze behandelingen aan.

Acupunctuur Therapie

Acupunctuur is de meest bekende techniek van de Traditionele Chinese geneeswijze. Met acupunctuur beïnvloedt de therapeut de organen van buitenaf. Een miniscuul dun naaldje bereikt via de “opening” van het acupunctuurpunt de meridiaan.

€60,- per behandeling

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een effectieve methode om de verouderingsverschijnselen tegen te gaan en te verzachten. Kleine rimpels verdwijnen, diepe fronsrimpels verzachten.

€85,- per behandeling

€ 900,- pakketprijs van 12 behandelingen

Baby- en kinderbehandeling

Baby’s en kinderen vragen speciale aandacht. Dit geldt dus ook voor de behandelingen die we op kinderen toepassen. Shonishin is een Japanse behandelmethode die zo’n 350 jaar geleden ontwikkeld is speciaal voor kinderen.

€30,- per behandeling

Cupping

Cupping is een eeuwenoude Chinese behandelmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. De glazen cups worden op de huid geplaatst waardoor ze het ondergelegen weefsel omhoogtrekken.

30 min voor €30,-

Facial Guasha

Facial guasha werd door de Chinese aristocratie al toegepast in de bestrijding van rimpels en huidveroudering lang voordat de term cosmetische acupunctuur in opkomst kwam.

30 min voor €35,-

Guasha

Guasha betekent letterlijk ‘schrapen van ziekten door gestagneerde energie’. Het is een behandeling die beoefend wordt in de Traditionele Geneeskunde.

30 min voor €30,-

Tuina Therapie

Tuina Therapie is gebaseerd op het idee dat klachten voortkomen uit een disbalans van de lichaamsenergie welke met behulp van tuina therapie en aanvullende technieken wordt hersteld.

€60,- per behandeling

Voetreflex therapie

Voetreflex therapie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam, geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Als we onze voeten bekijken, dan kunnen we die in verschillende zones onderverdelen en zo het lichaam geprojecteerd zien op en in onze voeten.

€60,- per behandeling

Infertiliteitsbehandelingen en IVF begeleiding

Acupunctuur wordt al duizenden jaren met succes toegepast bij vruchtbaarheidsproblemen. Vroeger vooral in China en andere Aziatische landen. Maar gelukkig is het ook steeds meer bekend in de Westerse wereld.

€ 60,- per behandeling

Lichttherapie

Lichttherapie is een behandeling van lichaam en geest waarbij gebruik wordt gemaakt van de helende werking van licht.

€25,- Per behandeling

10 rittenkaart: €200,-

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest in balans komen.

30 min voor €27,50

60 min voor €50,-

90 min voor €67,50

Sportmassage

Sportmassage is een krachtige massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft.

30 min voor €30,-

60 min voor €55,-

Anti-cellulitemassage

Door middel van verschillende massage technieken wordt cellulite grondig aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt.

30 min voor €35,-

60 min voor €60,-

Hoofdmassage

Heb je last van stress, hoofdpijn, slapeloosheid of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Een hoofdmassage is de behandeling die je zoekt!

30 min voor €30,-

Voetreflex massage

Voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken.

30 min voor €30,-

Rug- schouder- en nek Massage

Stress, overbelasting en een verkeerde houding zijn vaak de oorzaken van Veel rug-, schouder- en nekklachten zijn het resultaat van stress, overbelasting en een verkeerde houding. De juiste massage kan deze klachten verlichten en verhelpen.

30 min voor €30,-

60 min voor €55,-

Stoelmassage

Een stoelmassage is een massage waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je bovenlichaam gemasseerd wordt.

30 min voor €30,-

Gezichtsmassage

Geef jezelf een mooie en gezonde glow met één van de meest ondergewaardeerde beauty behandelingen ooit; de gezichtsmassage.

30 min voor €30,-

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie van jou en je kind.

30 min voor €30,-

60 min voor €55,-

Tui-Na Massage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van specifieke manuele massage technieken om klachten te verhelpen.

30 min voor €30,-

60 min voor €55,-

Therapeutische Massage

Deze full-body massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning maar is tegelijkertijd gericht op het verlichten van klachten.

30 min voor €30,-

60 min voor €55,-

90 min voor €80,-

Heeft u een vraag? Of wilt u telefonisch een afspraak maken?

Wij helpen u natuurlijk graag verder